kolarikorjaus mies naama kurtussa
Kolari kävi. Mitä seuraavaksi?

Ensimmäinen ajatus kolarin sattuessa on ensisäikähdyksen jälkeen useimmiten se, mitähän tämä vahinko tulee maksamaan.

Seuraavaksi mieleen voi juolahtaa huoli lommojen oikomisesta ja naarmujen paikkaamisesta. Mihinhän tämän kärryn nyt kiikuttaisi? Keneen voisin luottaa, jos kaipaisin laadukasta jälkeä ja palvelua?

Älä huoli! Hengähdä syvään. Ota vain yhteyttä vakuutusyhtiöösi ja kuvaile vahinkoasi. Saat pian päätöksen korvauksesta ja ohjeet autosi vaurioiden korjaamiseen.

kolarikorjaus mies miettii
Valintasi on vapaa

Tehtyäsi vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiösi suosittelee sinulle usein kolarikorjaamoa, jonka kanssa heillä on yhteistyösopimus.

Vaikka minkään vakuuttajan hyväksymän tekijän kanssa meneekään harvemmin vikaan, muista tämä: voit valita kolarikorjaamosi vapaasti aivan itse.

Jos etsit varmasti kokenutta toimijaa, jonka työn laatuun ja palveluun voit luottaa, käänny Vauriopisteen puoleen.

kolarikorjaus käynnissä autolle
Kolarikorjaus yli 10 vuoden kokemuksella

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä toimija, joka on pelastanut kovia kokeneita menopelejä jo yli vuosikymmenen ajan.

Meiltä onnistuvat niin pienten kuin suurtenkin ajoneuvojen kolarikorjaus. Hoidamme kaiken kiveniskemistä pakettiauton tuulilasissa kraaterin kokoisiin lommoihin kaivosauton lavan kyljessä.

Korjaamoltamme löytyy henkilöauton korinoikaisupenkki, jonka avulla hoidamme vaativatkin korjaustyöt.

Meillä on vahvaa kokemusta myös raskaan kaluston vauriokorjauksista, joita teemme useimmiten yrityksille. Hallissamme on tilaa astetta kookkaammillekin laitoksille.

kolarikorjaus viimeistelyssä
Korjaaminen kannattaa aina

Vaikka peltilommojen ja puskureiden oikomisten hinnoista kuuleekin usein hurjia kauhutarinoita, ei asiaa kannata painaa villaisella.

Kolarin sattuessa vahinkojen tarkastuttaminen ammattilaisella on aina tärkeää.

Vaurioituneet pellit ja puskurit voivat aiheuttaa liikenteessä turvallisuusriskin, jos niiden kuntoa ei selvitetä.

Varsinkaan puskurivaurioista selviää harvemmin pelkällä olankohautuksella. Puskurit tarkastetaan aina katsastuksella, sillä ne ovat välttämättömiä turvalaitteita kaikille kotteroille.

Korjaamisen hinnoista ei kannata huolestua liikaa. Useimmat kaskovakuutukset korvaavat tavalliset peltikolarit. Voit tarkistaa vakuutuksesi laajuuden helposti autosi papereista.

kolarikorjaus mies ajamassa autoa
Sijaisauto arkeasi helpottamaan

Puskurin tärähtäessä lyttyyn joutuu usein miettimään, millähän sitä nyt päästään työmaalle.

Ei huolta! Kun tuot autosi korjattavaksi meille, saat allesi sijaisauton kohtuuhintaan. Näin arkesi ei tarvitse pysähtyä kokonaan yhden pienen onnettomuuden vuoksi.

Tee vain vahinkoilmoitus, odottele vakuutusyhtiösi yhteydenottoa ja kurvaa sitten meille. Nappaa alle sijaisautomme ja ota rennosti. Me hoidamme loput!

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatuasi vakuutusyhtiöltäsi korvauspäätöksen, jätä yhteydenottopyyntö meille. Otamme sinuun yhteyttä saman päivän aikana. Korjaamme kaikki automerkit.

Valitessasi meidät saat
allesi sijaisauton
100% tyytyväisyystakuun
vakuutusyhtiöiden hyväksymää palvelua
ottaa rennosti – hoidamme loput puolestasi